Roliga saker för hemmet & annat

Jag hatar leksaker med ljud!


skrivet den 11 feb av Berit, klockan:10:28

Igår var jag hos min svåger på födelsedagskalas. Hans son Lukas fyllde 4 år. Huvudet bultade efter en dag på jobbet och jag kände mig ganska illa till mods att åka dit överhuvudtaget. När jag väl kommer dit så märker jag att Lukas är väldigt uppe i varv av alla leksaker som han fått i födelsedagspresent. Han hade ganska många roliga saker så som lego, bilbana och så vidare. jag måste säga att jag blev glad när jag såg hur roligt Lukas hade. Efter ett tag så kom kakor och kaffe fram och jag kände att det var precis vad jag behövde. Nu plingade det på dörren och in stiger min svägerskas mamma, Karin. Lukas sprang dit, full av förväntan och öppnade paketet som Karin hade med sig. I detta paket fanns det en radiostyrd brandbil. Lukas hoppade upp och ner av glädje när de hjälpte honom att sätta i batterierna i denna leksak. Sedan bröt h-vetet lös...

 ...Brandbilen hade 8 stycken ljudlägen (siren, tuta, sos-rop, däcktjut m.m.) Givetvis skulle Lukas testa all dessa ljudlägen på denna leksak från helvetet. Huvudet var nu större än någonsin på mig och jag visste inte var jag skulle ta vägen. Allt slutade med att jag fejkade ett samtal från jobbet. Jag åkte hem och kunde konstatera en sak, JAG HATAR LEKSAKER MED LJUD! 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed